A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunkon cookie-kat ("sütiket") használunk.

 Külkereskedelem | Pályázatírás | Üzleti tanácsadás kabala

Szolgáltatásaink

Társadalmi szerepvállalás

Pályázati információk

Szechenyi2020

Vállaljuk partnereink exporttevékenységének kiépítését, piaci pozíciójuk, ezáltal versenyképességük megerősítése érdekében. Megbízóinknak az adott feltételekhez igazítva egyénre szabottan kínáljuk szolgáltatásainkat, legyen az külkereskedelemi tevékenység, fejlesztéssel, beruházással kapcsolatos pályázat elkészítése, menedzselése.

 

ikon-partnerkereses

 ikon-arubeszerzes

ikon-kapcsolatepites

 Üzleti partnerek felkutatása

Árubeszerzés

Kapcsolatépítés

Magyarországi és külföldi vállalatok számára vállaljuk üzleti partnerek keresését hazánkban és az Európai Unió országaiban egyaránt, legyen szó gyártásról, disztribúcióról vagy akár egy bizonyos termékről, szolgáltatásról.
Igényei szerint felvesszük a kapcsolatot az ön által megadott kritériumoknak megfelelő cégekkel, majd közös találkozót hozunk létre, hogy egyeztessük a részleteket.

 

Termékeit segítünk más országban megismertetni, külföldre eljuttatni. Amennyiben alapanyagra, alkatrészre van szüksége a lehető legkedvezőbb áron szerezzük be, hogy cége nagyobb profitra tegyen szert.
A szállító kiválasztásánál fontos, hogy az üzlet értékesítésének és árrésének, költségeinek alakulása szempontjából egyaránt előnyős legyen.

 

Az üzleti életben való sikeresség nem képzelhető el kiépített kapcsolatrendszer nélkül. Cégünk vállalja, hogy a felkutatott, már meglévő partnerével szorosabb együttműködést alakít ki.

Hosszútávú keretmegállapodások megkötését, vagy új szállítókkal történő árubeszerzést üzletitárgyalások előzik meg. Ezek lebonyolításában, levezetésében aktívan részt vállalunk.

 ikon-palyazatiras  ikon-levelezes  ikon-tanacsadas

 

Pályázatírás, Projektmenedzsment

 

Üzleti levelezés, fordítás

 

Üzleti tanácsadás

Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a pályázatokat kiíró nemzetközi, európai uniós, költségvetési és regionális szervekkel. A pályázatkészítés mellett tanácsadással végigkísérjük ügyfeleinket a projektek megvalósítása során.

 

 

 

 

 

Munkatársai nem beszélnek idegen nyelveket? Nehézséget okoz a külföldiekkel való kapcsolattartás? Folyamatos e-mail váltásra van szüksége, de nem tudja, hogy kire bízza? Esetleg nem tudja üzleti tárgyalásait hatékonyan megszervezni? 

Sokszor előfordul olyan eset, hogy hirtelen szüksége van egy szakemberre, aki üzleti dokumentumait, specifikációit, szerződéseit lefordítja.

Mi megtaláljuk Önnek a legmegfelelőbbet!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Nem tudja, milyen irányba kellene cégének haladnia, hogy a lehető legnagyobb sikert érje el? Nehézségei vannak a pénzügyi válság következménye miatt és tanácsra van szüksége?

 

 

 

 

 

du-pol kft

dfv

MVP-001600

Please publish modules in offcanvas position.