A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunkon cookie-kat ("sütiket") használunk.

 Külkereskedelem | Pályázatírás | Üzleti tanácsadás kabala

DUPOL KFT.

Társadalmi szerepvállalás

Pályázati információk

Szechenyi2020

Cégünk 2004-ben jött létre azzal a szándékkal, hogy segítsük ügyfeleink áruit és szolgáltatásait külpiacra, külföldre juttatni, illetve importálni alapanyagokat, alkatrészeket. Munkatársaink már a cég megalakulása előtt export-import ügyletekkel, kereskedelemmel foglalkoztak, amely Magyarország Európai Uniós csatlakozásával még fontosabbá vált hazánk számára. Fő tevékenységeink közé tartozik a külkereskedelmi kapcsolatok hosszútávú kiépítése, menedzselése.

 

 

Magyarország külkereskedelmi forgalma (2012-2016) Forrás:http://www.tradingeconomics.com/hungary/balance-of-trade

 

Minden vállalat küzd a túlélésért, a megszerzett szegmensek megtartásáért és az egyre nagyobb piaci részesedésért, azaz profitja maximalizálásáért. A verseny egyre fokozódik, így iparágtól függően legtöbbször nélkülözhetetlen a külpiacra lépés, főleg egy olyan kicsi, nyitott ország vállalatainak, mint Magyarország. Hazánk európai uniós csatlakozásával egyszerűbbé vált a tömbön belüli kereskedelem, ennek ellenére a cégek, ha tehetik, szívesebben tevékenykednek hazai piacon, mivel ott "biztonságosabban" mozognak, és nincs szükség pótlólagos ráfordításokra. A külpiacra lépés rengeteg kockázatot rejt magában, amelyeket alaposan meg kell vizsgálni, és megfontolni a külkereskedelmi tevékenység beindítása előtt.Ellenkező esetben nemhogy további bevételt, de költséget jelenthet a vállalatnak, amely nem megfelelő döntés esetén a legszélsőségesebb helyzetben csődbe is sodorhatja a vállalatot.

Tapasztalataink szerint számtalan hazai vállalatnak szüksége van külföldi megjelenésre, ezáltal a hazai termékek népszerűsítésére.

 

export-partnerek

Magyarország főbb külkereskedelmi partnerei (2015) Forrás:https://globaledge.msu.edu/countries/hungary/tradestats

 

A külföldi értékesítéshez nagyfokú tervezés, és türelem szükséges, mert a legtöbb esetben a befektetett energia csak évek múlva térül meg, ezért érdemes szakemberek segítségét kérni, hozzánk fordulni.

du-pol kft

dfv

MVP-001600

Please publish modules in offcanvas position.