A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunkon cookie-kat ("sütiket") használunk.

 Külkereskedelem | Pályázatírás | Üzleti tanácsadás kabala

Aktuális hírek

Társadalmi szerepvállalás

Pályázati információk

Szechenyi2020

2017. április 05., szerda 08:14

Opten minősítés

A DU-POL Kft. "A" kockázati minősítést érdemelt ki az OPTEN Informatikai Kft.-től.
A minősítés igazolja, hogy cégünkkel történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony!

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy több, mint egy évtized munkájának eredményeképpen cégünk ebben az elismerésben részesült" - nyilatkozta Sári Dóra a Du-Pol Kft. ügyvezetője  

A mikro-vállalati kategóriában ezt a minősítést a magyarországi cégek csupán 6,51 %-a érte el!

Opten A min du-pol kft

DU-POL Kft. ügyvezetője, Sári Dóra a Bisnode Magyarország Kft. ügyvezetőjétől átvette az eddigi sikeres tevékenységünk elismeréséért járó tanúsítványt.

A díjat a Bisnode Magyarország Kft. képviseletében Keleti József ügyvezető nyújtotta át 2017. március 1-én.

Cégünk a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

Sári Dóra átvette a Bisnode AA tanúsítványt a DUPOL Kft nevében. 

A Bisnode tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, mely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A Bisnode tanúsítvány mely AAA, AA és A jelzéssel kerül kiállításra jelzi a cégek stabilitását, és azt, hogy az ilyen jelzéssel – azaz a Bisnode tanúsítvánnyal – rendelkező vállalkozás pénzügyileg stabil. Az AAA cégminősítést 1989-ben vezették be és 1996 óta kaptak lehetőséget a vállalatok, hogy üzleti megbízhatóságukat tanúsítvány formájában is megmutassák. A tanúsítvány lehetőséget nyújt az arra jogosult cégek számára, hogy mások számára megmutassák cégük elismert, megbízható, hitelképes vállalat. A Bisnode tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.
A Bisnode minősítés több hivatalos forrásból származó adaton alapul, úgy mint Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium adatai, cégbíróság bejegyzései, NAV és más hatóságok adatai. A hivatalos források adatai mellett beépíti a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, úgy mint mérlegadatok, eredmény-kimutatás, trendek. A minősítés figyelembe veszi a cég vagy szervezet demográfiai adatait, azaz a cég életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait. A Bisnode fizetési tapasztalat program adataiból beépíti a minősítésbe, hogy az adott vállalkozás határidőben vagy késéssel, azaz milyen fizetési fegyelemmel egyenlíti ki számláit. A fentieken kívül számos egyéb gyűjtött információt is hozzátesz a rendszer a Bisnode minősítéshez, úgy mint végrehajtási adatok vagy sajtóhírek.

dupol-bisnode
Mivel a Bisnode minősítés nemcsak cégünk jelenlegi pénzügyi stabilitását mutatja, hanem a Bisnode minősítés kialakításának köszönhetően azt is, hogy ez elkövetkező egy évben milyen valószínűséggel válik fizetésképtelenné vállalkozásunk, büszkén állíthatjuk, hogy a cégünk a jövőben is stabil szereplője lesz a piacnak.

2017. február 8.-án cégünk "A MODERN VÁLLALKOZÁSOK PROGRAMJA" keretében átvehette a "DIGITÁLISAN FELKÉSZÜLT VÁLLALKOZÁS Minősítést"!

A DUPOL KFT elnyerte a  DIGITÁLISAN FELKÉSZÜLT VÁLLALKOZÁS Minősítést.

du-pol kft

dfv

MVP-001600

Please publish modules in offcanvas position.